De flesta har nog någon gång drömt om att likna en celebritet av något slag. Med medias alla influencers och inslag av vackra personligheter, kan det vara svårt att inte jämföra sig med någon berömdhet. Visst ska du känna att bara du är unik och att du inte behöver likna någon annan för att vara värd något, men att ta inspiration från kläder och smycken på kända personer kan ibland vara kul.

Accessoarer är alltid kul att använda för att piffa upp looken. Många kändisar bär väldigt enkla kläder till vardags såsom trasiga jeans och t-shirt, men stylar upp det med smycken och väskor, skor och hattar. Bara ett snyggt armband kan göra skillnad mot en beige outfit. Du hittar snygga armband för dam hos Efva Attling om du vill köra på en klassisk look.

Trendiga smycken som gör dig till en wannabe

Testa stora statement smycken när du vill ta efter en kändis. Det finns idag många stora smycken i bra prisklasser som ser ut att vara mycket mer värda än vad de egentligen är. Ett annat tips kan vara att köpa smycken från kändisars kollektioner och visa upp sig som en slags ambassadör. Vissa kändisar tar gärna hjälp av bloggare och influencers för att visa upp sina smycken och på så sätt sprida reklam. Att starta en smyckeskollektion är ofta lite enklare än att sy upp plagg, och därför kan du se samarbeten med stora smyckeskedjor från exempelvis Bianca Ingrosso och Alexandra Nilsson. Dessa kollektioner behöver inte kosta skjortan och är ofta tänkta för de flesta plånböcker.

Vilka är kändisarnas favoritsmycken?

Oavsett om du ser celebriteter i sina vanliga jag, om de syns på röda mattan, i en film eller på Instagram, sticker deras smycken och juveler ut. Så vad är då kändisarnas favoritsmycken?

  • Örhängen – gärna stora och asymmetriska
  • Ringar i överflöd
  • Stora statement halsband

De smycken som dock alltid går hem är de tidlösa klassikerna som fungerar år efter år. Det betyder inte att det bara måste vara en enkel halskedja med en pärla, en tvist gör att intresset fångas och att smycket hamnar i blickfånget.