Konserter och spelningar i sommar, med Robyn, Madonna, Metallica och kanske Håkan!

Med rökmaskiner, scenbelysning och bra högtalarsystem från bigblack.se blir vilken konsert som helst maffigare. Rätt teknik förstärker upplevelsen och skapar känslan som sångaren eller bandet vill ha för att kunna göra sin grej, på sitt sätt.

Den största spelningen hon någonsin gjort

Någon som många pratar om just nu är ingen annan än svenska stjärnan Robyn. I Svenska Dagbladet går det nu att läsa om hur sångerskan spelar i Stockholm i sommar, på Sjöhistoriska. Det kommer bli hennes största spelning någonsin och arrangörerna satsar på att skapa den största tillställningen. Hon släppte tidigare i höstas albumet ”Honey”, hennes åttonde album sedan första. I samband med släppet gjorde hon även en hemlig spelning på Artipelag i Stockholm, som det inte gick att släppa biljetter till, utan bara vinna i ett Robyn-spel i en mobilapp.

Den enda Sverigespelningen i sommar blir dock på Sjöhistoriska och denna ska då tydligen bli hennes största någonsin. I mars 2019 gör Robyn även en utsåld konsert på Madison Square Garden i New York. Biljetterna till Sjöhistoriska släpps den 5 december klockan 10.00.

Några som tros spela på Ullevi sommaren 2019, alltså nästa sommar, är inga andra är Swedish House Mafia, Metallica och eventuellt också Madonna. Det blir med andra ord en riktigt rejäl konsertsommar att se framemot. Mer om detta går det att läsa om i denna artikel i Göteborgs-Posten.

Håkan Hellström tillbaka

Nu har även Håkan Hellström meddelat att han släpper ett nytt album i december 2018, vilket säkert kommer med en Sverigeturné under våren och sommaren, i alla fall hoppas många det. Den folkkära artisten har väntat ett tag med att släppa nu musik men i förra veckan kom oväntat en ny singel ut och sedan dess är förhoppningarna väldigt stora, särskilt bland fansen som det finns gott om i Sverige.  Nu spelar han in en ny skiva och det återstår att se om det blir en spelning på Ullevi eller inte, för två år sedan slog Göteborgssonen publikrekord på sin hemmaarena med hela 70 000 personer i publiken. Mer om allt detta går det att läsa om i denna artikel från Expressen.