konsert, festivalI juni är det dags för Summerburst igen. Och som vanligt hålls det två stycken festivaltillfällen i Sverige. Göteborg är först ut och veckan efter hålls det i Stockholm. Redan nu har det börjat avslöjas vilka artister som är redo för festivalen – det gäller att vara ute i tid för tag få tag i biljetter och boende! 

Nästa års upplaga av Summerburst har redan några stora artistnamn klara – så det kommer garanterat bli en succé nästa år också! Säkra platser på festivalen eller planera för biljettbokning ganska snart och glöm inte att börja kika på eventuellt boende i Stockholm eller boka hotell i Göteborg online.

Kanadensisk house-DJ klar

En som står klar för att spela på Summerburst 2017 i både Stockholm och Göteborg är den kanadensiske DJ:n Deadmaus, skriver Västerbottens-Kuriren. Han är inte bara känd för sin musik, utan också för sitt karaktäristiska mus-huvud som han har på sig under spelningar. Andra som också står klara för Summerburst är Justin Bieber, Tiesto samt Axwell och Ingrosso. Och vem vill inte se dessa stora stjärnor under bar sommarhimmel under festlig stämning? Tänkte väl det, bara att börja samla ihop vännerna och boka biljetter då.

Axwell och Ingrosso bara till Stockholm

DJ-duon Axwell och Ingrosso blev stora genom sin tid i Swedish House Mafia, men har nu också lyckats stort som duo. Förra året spelade de på Summerburst i Göteborg, men detta år spelar de bara i Stockholm, skriver Aftonbladet. Så vill man se dem gäller det att välja huvudstaden. Det kommer såklart bli minst lika bra i Göteborg ändå, och alla artister är inte klara ännu. Festivalens general Anders Boström är lyrisk över att Axwell och Ingrosso kommer spela i år igen, han tycker att det är en ära att ha dem som artister på Summerburst-scenen.

Axwell & Ingrosso från Summerburst 2016 på Ullevi: