Hur kul är det inte att följa skönhetsbehandlingar som kändisarna gör för att ständigt möta upp till medias och fansens krav på utseende? För oss som är intresserade av både skönhet och kändisar är det ju lite av en guldgruva, speciellt när behandlingarna gör succé! Här skriver vi om den senaste i raden: Lady Gagas nya ansikte, som plötsligt tog världen med storm när hon la upp en bild på sin Instagram.

Funderar du själv på att göra en skönhetsbehandling rekommenderar vi starkt behandlingar hos Lifetime Clinic, de är nämligen ledande i branschen och gör många typer av behandlingar, både större och mindre sådana. Det är ju bäst att vända sig till en välkänd klinik som har många nöjda kunder, tycker vi, och det tyckte nog Lady Gaga också när hon gjorde sina behandlingar (som vi också skriver om senare i texten om vilka det var).

När skönhetsoperationen är 100%

Lady Gaga känner vi igen i olika skepnader

Naturligt och inte ett dugg plastigt gjort, är det många som menar att sångerskan och låtskrivaren Lady Gagas skönhetsoperationer har gjort. Helt perfekt, säger andra! Det verkar råda full konsensus om att Lady Gagas ingrepp har gett gott resultat, och alla är imponerade över hennes nya ansikte. Många menar att hon gått så långt att hon är närmast oigenkännlig på den nya bilden, men där är vi nog inte beredda att hålla med! Tvärtom tycker vi, ser det bara ut som en vackrare version av henne själv. Vad är det då Lady Gaga har gjort? Bland annat har hon gjort:

  • Botoxinjektioner
  • Näsjobb
  • Ansiktslyft

Om detta kan du läsa i Daily Star!

Lady Gaga har ju gjort sig känd redan som en mycket ombytlig figur, den ena dagen utan smink och den andra dagen så pass utspökad att man inte längre känner igen henne. Men hennes nya, lite rakare stil i ansiktet, är något vi gillar, och Lady Gaga själv kan inte vara annat än mycket stolt över operationerna. Hur länge det kommer vara en snackis är bara en fråga man kan spekulera i, men vi är övertygade om att vi inte sett slutet på Lady Gagas transformation. Vi håller er uppdaterade!