I morgon är det midsommar, någonting som för många innebär ganska mycket ångest. Det ska umgås, man ska leka, dricka och äta gott. Men vad gör man om man helt enkelt inte känner för det?Midsommarfirande

Tre alternativ för en trevlig midsommar – ensam:

  • Titta på film. Filmer är den ensammes sällskap, varför inte köra ett filmmaraton under midsommarkvällen? Det finns otroligt mycket bra filmer just och eftersom du tittar själv kan du bestämma exakt vad du vill se utan att behöva ha någon annans känslor i åtanke. Till hösten kommer det också komma många bra uppföljare, som till exempel till Deadpool. Någonting vi skrev mer om här: https://www.armyoflovers.se/uppfoljare-till-hyllade-deadpool/ och det kan ju vara någonting att kolla ikapp på. Det går självklart även att njuta av en bra serie, då kan man ju verkligen försvinna in i någon annans magiska värld.
  • Sov. Okej, det är kanske svårt att sova från morgon till kväll, men tillåt dig att slappa. Den stress som många upplever på midsommar är verkligen tung att hantera, dessutom har majoriteten också jobbat hårt under veckan som varit. Släpp all press och stress, kör en frukost på sängen och somna. Lunch? Beställ hem pizza, och slappa i soffan. När det är dags för middag? Då tar du resterna från frukost och lunch. Sen är det bara att lägga sig igen så är midsommar över.
  • Bio! Vill du inte vara hemma under midsommar är en bio perfekta besöket för den ensamme. Då kommer du att vara ensam bland andra, någonting som för många är väldigt lugnande. Dessutom finns det många bra filmer just nu. Kolla in utbudet på sf.se. Vi rekommenderar bland annat Ica Age, Independence Day, och Livet efter dig.

Att vilja vara själv är någonting som folk ofta ifrågasätter. Men det är alltid ens egna val vad man önskar att göra, och med tanke på hur mycket press midsommar kan innebära är ovanstående punkter ganska lockande. Vill du göra det lite festligare? Ta en snaps!